AL VOOR € 25 PRIVÉ TOEGANG TOT EEN ELEKTRISCHE DEELVOERTUIG

Heb je slechts af en toe een auto nodig? En ga je weleens de grens over? Dan is SHAREuregio Unplug&Go dé oplossing voor jou. Met ons prepaid model betaal je alléén voor de tijd en de kilometers die je rijdt. Na je rit zet je de auto gewoon weer aan de laadpaal waar je hem hebt opgehaald. Eenvoudiger kan niet!

DOWNLOAD DE GOODMOOVS APP

Om onze voertuigen te reserveren, te openen en te starten gebruik je de GoodMoovs app. Hierin zie je alle auto’s die beschikbaar zijn, maak je makkelijk een reservering en krijg je direct een inschatting van de kosten van je rit. Ook het opwaarderen van je prepaid tegoed doe je snel en makkelijk via de app.

ONTDEK JOUW VOORDEEL

De kosten voor het gebruik van onze elektrische deelvoertuigen zijn opgebouwd uit tijd en gereden kilometers. Per gereden kilometer betaal je € 0,18 en per uur credits volgens onderstaande tabel. Eén credit kost € 2.

Tijdvak:Doordeweeks:In het weekend:
1. 07:00:00 – 18:00:002 credits p/u1 credits p/u
2. 18:00:01 – 21:00:001 credits p/u1 credits p/u
3. 21:00:01 – 23:00:000,50 credits p/u0,50 credits p/u
4. 23:00:01 – 06:59:590,25 credits p/u0,25 credits p/u

EEN AANTAL REKENVOORBEELDEN
Stel, je hebt zaterdagochtend twee uur een auto nodig en moet zo’n 25 km rijden. Dat kost je slechts € 8,50. Voor maar € 15,- neem je hem drie uur mee en kun je 50 km rijden. En voor datzelfde bedrag kun je op zaterdagavond tussen acht en twaalf met vier personen 55 km rijden om familie of vrienden te bezoeken voor nog geen € 4,- per persoon. Kortom, makkelijk én voordelig.

TOCH VAKER EEN AUTO NODIG?

Bevalt SHAREuregio Unplug&Go en rijd je toch vaker dan je vooraf dacht? Overweeg een abonnement. Dan kan een abonnement een betere optie zijn dan het prepaid prijsmodel. De prijs per gereden kilometer blijft hetzelfde, maar op de kosten van de credits kan kun je tot wel 50% besparen. Neem voor meer informatie over een abonnement contact op met GoodMoovs via info@goodmoovs.com.

GRENZELOOS DUURZAAM

SHAREuregio Unplug&Go is een initiatief dat onze landsgrenzen overstijgt en grenzeloze duurzaamheid bevordert. Dus ook als je regelmatig de grens tussen Nederland en Duitsland overgaat, is het de perfecte oplossing. De actieradius van de voertuigen is ruim 350 kilometer en het laden aan beide kanten van de grens kan kostenloos met de pas die in het voertuig aanwezig is. Kies bewust en sluit je, net als vele anderen al deden, aan bij onze community.

SHAREuregio Unplug&Go direct privé gebruiken?

Maak vandaag nog een account aan op GoodMoovs.com.

SHAREuregio is een INTERREG-project en is mede mogelijk dankzij financiële steun van de EU, Provincie Limburg en Nordrhein-Westfalen. Meer informatie: www.deutschland-nederland.eu