Speciaal voor medewerkers van de Gemeente Roermond

Alle medewerkers van de Gemeente Roermond kunnen vanaf nu de voertuigen van SHAREuregio Unplug&Go ook privé gebruiken. De voertuigen zijn daarvoor beschikbaar op werkdagen tussen 18.00 – 07.00 uur en in het weekend.

De voertuigen zijn te reserveren met de GoodMoovs app en staan geparkeerd in Garage Kazerneplein, direct bij de ingang.

Hoe werkt het?

  1. Ga naar GoodMoovs.com en vraagt een account aan.
  2. Vul je naam, mobiele nummer en e-mailadres in. Selecteer de community waar je onder valt en vul je adresgegevens in. Vul daarna de gegevens van je rijbewijs in en kies tot slot een wachtwoord.
  3. Er wordt om een 1 cents betaling gevraagd om hiermee de bankgegevens te controleren, zodat de kosten geïncasseerd kunnen worden.
  4. Vervolgens worden alle gegevens gecontroleerd en wordt je account geactiveerd.

Wat kost het?

Het prijsmodel is opgebouwd uit een tijd- en afstand component. Ook wordt er rekening gehouden met de vraag naar mobiliteit. Reserveer je bijvoorbeeld op een drukke tijd, dan betaal je meer per uur. Tijdens daluren betaal je minder. Middels credits wordt dit afgerekend. De kosten per gereden kilometer zijn altijd € 0,18.

Met je prepaid account betaal je vooraf met een minimum van € 25,-. De werkelijke kosten worden worden na je reis bepaalt.

Credits:
De prijs van de reservering wordt bepaald op basis van credits. Afhankelijk van het tijdstip en de duur van de reservering wordt een factor toegepast om het totaal aantal credits te berekenen (zie onderstaande tabel). Dit verbruik wordt per reservering afgerond op hele getallen.

Abonnementen:
Je kunt ook een abonnement afsluiten waarin de credit prijs al snel 50% voordeliger is en vooruit betalen uiteraard niet meer nodig is. Je ontvangt maandelijks achteraf de rekening van je verbruik.

SHAREuregio Unplug&Go direct privé gebruiken?

Maak vandaag nog een account aan op GoodMoovs.com.

SHAREuregio is een INTERREG-project voor grensoverschrijdende, elektrische deelmobiliteit en is mede mogelijk dankzij financiële steun van de EU, Provincie Limburg en Nordrhein-Westfalen. Meer informatie: www.deutschland-nederland.eu