Ga eropuit met SHAREuregio Unplug&Go!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis rhoncus luctus ante, eget laoreet lorem facilisis sit amet. Vivamus maximus in nibh sit amet interdum. Aenean nisl leo, porta id sollicitudin non, pharetra iaculis tellus. Vivamus porta volutpat risus et facilisis. Proin egestas arcu odio, et iaculis lectus molestie faucibus.

Winkelen bij Designer Outlet Roermond

Op 5 minuten loopafstand van de historisch binnenstad van Roermond ligt het Designer Outlet Roermond. Dit outlet center is in ruim 18 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste en meest succesvolle outlet van Europa met 185 winkels en 25 horecagelegenheden. In het Designer Outlet in Roermond kun je bij luxe merken shoppen met korting tot 70%.

Speciale actie voor SHAREuregio Unplug&Go gebruikers
Kom met Unplug&Go naar de Designer Outlet Roermond en parkeer gratis.

Een dagje naar de Maasplassen

Er zijn bij de Maasplassen een aantal vakantieparken met vakantiehuizen aan het water. Hier kunt u varen, duiken, snorkelen, zwemmen en vissen. Resort Boschmolenplas ligt in Heel, vlakbij Roermond. Het vakantiepark ligt aan de Boschmolenplas. Dit meer staat bekend om zijn heldere water.

Speciale actie voor SHAREuregio Unplug&Go gebruikers
Kom met Unplug&Go naar de Maasplassen en krijg 10% korting op een overnachting.

Een avondje Foroxity Filmarena Roermond

7 zalen met een capaciteit tussen 188 en 254 luxe stoelen met tafeltje, veel beenruimte, onbelemmerd zicht, digitale projectie en climate control. Totale capaciteit 1.712 plaatsen.

Speciale actie voor SHAREuregio Unplug&Go gebruikers
Kom met Unplug&Go naar Foroxity Filmarena Roermond en krijg je popcorn en eerste drankje gratis.

Hoe werkt het?

  1. Ga naar GoodMoovs.com en vraagt een account aan.
  2. Vul je naam, mobiele nummer en e-mailadres in. Selecteer de community waar je onder valt en vul je adresgegevens in. Vul daarna de gegevens van je rijbewijs in en kies tot slot een wachtwoord.
  3. Er wordt om een 1 cents betaling gevraagd om hiermee de bankgegevens te controleren, zodat de kosten geïncasseerd kunnen worden.
  4. Vervolgens worden alle gegevens gecontroleerd en wordt je account geactiveerd.

Wat kost het?

Het prijsmodel is opgebouwd uit een tijd- en afstand component. Ook wordt er rekening gehouden met de vraag naar mobiliteit. Reserveer je bijvoorbeeld op een drukke tijd, dan betaal je meer per uur. Tijdens daluren betaal je minder. Middels credits wordt dit afgerekend. De kosten per gereden kilometer zijn altijd € 0,18.

Met je prepaid account betaal je vooraf met een minimum van € 25,-. De werkelijke kosten worden worden na je reis bepaalt.

Credits:
De prijs van de reservering wordt bepaald op basis van credits. Afhankelijk van het tijdstip en de duur van de reservering wordt een factor toegepast om het totaal aantal credits te berekenen (zie onderstaande tabel). Dit verbruik wordt per reservering afgerond op hele getallen.

Abonnementen:
Je kunt ook een abonnement afsluiten waarin de credit prijs al snel 50% voordeliger is en vooruit betalen uiteraard niet meer nodig is. Je ontvangt maandelijks achteraf de rekening van je verbruik.

SHAREuregio Unplug&Go direct gebruiken?

Maak vandaag nog een account aan op GoodMoovs.com.

SHAREuregio is een INTERREG-project voor grensoverschrijdende, elektrische deelmobiliteit en is mede mogelijk dankzij financiële steun van de EU, Provincie Limburg en Nordrhein-Westfalen. Meer informatie: www.deutschland-nederland.eu