GreenFlux

GreenFlux is een technologieleverancier op basis van open standaarden en biedt oplossingen om elektrisch rijden de nieuwe standaard voor mobiliteit te maken. Wij bieden producten aan voor laadpuntbeheerders en fabrikanten van laadpunten. Onze producten omvatten een open, cloudgebaseerd platform voor het beheren van laadnetwerken voor elektrische voertuigen en een slimme laadcontroller die van elk laadpunt een slim en verbonden apparaat maakt.

GreenFlux is actief in 20 landen, verspreid over drie continenten en beheert een ecosysteem van 18.000 laadstations. Met ons platform heeft u volledige controle over transactiebeheer en slimme oplaadbehoeften. Ons platform biedt volledige integratie met alle fabrikanten op basis van het Open Charge Point Protocol (OCPP). Facturering en laadmanagement wordt eenvoudig en aansluiting op duurzame energiebronnen is nu binnen handbereik. Dankzij continue ontwikkeling en ultramoderne oplossingen kunnen klanten tijd en geld besparen op ontwikkeling en snelle markttoegang met slimme oplaadoplossingen voor elektrische voertuigen.

Contact

SHAREuregio is een INTERREG-project voor grensoverschrijdende, elektrische deelmobiliteit en is mede mogelijk dankzij financiële steun van de EU, Provincie Limburg en Nordrhein-Westfalen. Meer informatie: www.deutschland-nederland.eu