Aanmelden kick-off event 16 september 2020

Om de lancering van deelsysteem SHAREuregio Unplug&Go onder de aandacht te brengen, trekt op woensdag 16 september een karavaan elektrische deelvoertuigen langs Venlo, Kreis Viersen en Mönchengladbach. Tijdens elke stop komen verschillende interessante sprekers aan het woord.

10:00 – 11:15 uur, De Werf, haven Venlo
De aftrap vindt plaats bij leadpartner Venlo. Na een welkomstwoord van Programmamanager Ingrid Vermeer komen o.a. gedeputeerde Andy Dritty (Provincie Limburg, medefinancier van het project), wethouder Erwin Boom (Portefeuillehouder) en lokale ondernemers die gebruik gaan maken van het deelsysteem in de Venlose binnenstad aan het woord. Uiteraard is er de gelegenheid om de sprekers en projectpartners te interviewen en/of foto’s te maken.

12:00 – 13:15 uur, Hoofdingang Kreishauses Viersen, Rathausmarkt 3, 41747 Viersen
Voor meer informatie staan Dr. Andreas Coenen (Landrat Kreis Viersen), de burgermeesters Karl Heinz Wassong (Niederkrüchten) en Thomas Großen (Tönisvorst), Jörg Lachmann (NEW AG), Peter Hoffman (Kreis Viersen) en Prof. Dr. Thomas Ritz (FH Aachen) u graag te woord.

14:00 – 15:15 uur, Odenkirchener Str.201, Mönchengladbach
Voor meer informatie staan Dr. Gregor Bonin (Stadtdirektor und Technischer Beigeordeneter der Stadt Mönchengladbach), Frank Kindervatter (NEW AG) en Herr Dr. Ulrich Schückhaus (WF Mönchengladbach) u graag te woord.

Aanmelden

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

SHAREuregio is een INTERREG-project voor grensoverschrijdende, elektrische deelmobiliteit en is mede mogelijk dankzij financiële steun van de EU, Provincie Limburg en Nordrhein-Westfalen. Meer informatie: www.deutschland-nederland.eu